Title Image

Ensinistrament

Formació professional en la cura dels animals

Formació professional en la cura dels animals

Idea és un nou model de formació que combina aspectes teòrics i una elevada formació pràctica en centres especialitzats que permet accedir a un mercat de treball vinculat al món animal. Clíniques veterinàries, perruqueries canines, protectores i botigues especialitzades són els nostres col·laboradors habituals.

Els nostres cursos es poden fer presencialment o tutoritzats on line amb pràctiques i el catàleg formatiu contempla entre d’altres: Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats, cavalls, aus exòtiques, serps i rèptils, cetacis… i molts més en format simple o format combinat.

A qui va dirigit: A tots aquelles persones que s’apassionin amb els animals i amb el medi ambient. A partir de 16 anys i sense requeriments de titulació.

Psicologia canina i ensinistrament

Curs de 200 hores (100 hores en pràctiques) que combina els aspectes fisiològics i psicològics del comportament animal (gos) i les tècniques bàsiques de l’ensinistrament i del modelatge de conductes inadequades en entorns domèstics i de relació quotidiana.

S’estudia el desenvolupament psicològic i l’adaptació a l’entorn des que el gos és un cadell fins que arriba a l’edat adulta, i s’aprèn a reconduir les conductes agressives, d’ansietat, de pors i altres comportaments inadequats.

Les pràctiques es realitzen a DOGGY TIME i a la Fundació DAINA (SPAM) de Mataró.

Horaris de tarda.

Trobaràs tota la informació detallada dels cursos a la web d'Idea-Mataró

Visita idea-marato.com
TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad