Title Image

Més cursos IDEA

Formació professional en la cura dels animals

Formació professional en la cura dels animals

Idea és un nou model de formació que combina aspectes teòrics i una elevada formació pràctica en centres especialitzats que permet accedir a un mercat de treball vinculat al món animal. Clíniques veterinàries, perruqueries canines, protectores i botigues especialitzades són els nostres col·laboradors habituals.

Els nostres cursos es poden fer presencialment o tutoritzats on line amb pràctiques i el catàleg formatiu contempla entre d’altres: Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats, cavalls, aus exòtiques, serps i rèptils, cetacis… i molts més en format simple o format combinat.

A qui va dirigit: A tots aquelles persones que s’apassionin amb els animals i amb el medi ambient. A partir de 16 anys i sense requeriments de titulació.

i molts més cursos i formació especialitzada

Idea és un referent en la formació en la cura d’aninals i en la gestió de nuclis zoològics. Podràs trobar amb tota seguretat el programa formatiu que estàs buscant i que creies que no el podries fer mai.

Cavalls: cuidador, auxiliar tècnic veterinari, ferradures

Altres animals: cetacis, herpetologia, petits mamífers i exòtics

Etologia: canina i felina, cavalls

Nuclis zoològics: cuidadors, gestió de nuclis

Cursos, tots ells amb gran contingut de pràctiques i amb els principals centres col·laboradors que acullen estudiants i participen en el disseny dels programes. Es poden fer en formats presencials i tutoritzats.

Trobaràs tota la informació detallada dels cursos a la web d'Idea-Mataró

Visita idea-marato.com
TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad