Auxiliar Administratiu ICS

Et preparem les diferents fases i proves, individualment o en grup, i amb material propi actualitzat.

Cursos per a Oposicions

Auxiliar Institut Català de la Salut (ICS)

Convocatòries: L’ICS ha convocat 1304 places de la categoria C2 (auxiliar administratiu de l’ICS). Podeu revisar la convocatòria a :

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7695/1692666.pdf

Tasques a desenvolupar: La tasca d’un auxiliar administratiu està vinculada a l’atenció dels usuaris, a la gestió documental i administrativa d’hospitals, centres d’atenció primària i altres espais sanitaris propis de l’ICS, col·laborar en la realització de dades d’informes, propostes, expedients, control, seguiment, registre i arxiu d’expedients i documentació, ús de terminals d’ordinador, tractament de textos.

Requisits: tenir complerts els 16 anys i no superar l’edat de jubilació, nacionalitat espanyola i posseir el títol de graduat o equivalent.

Tipus de proves:

  • qüestionari tipus test sobre temari + supòsit pràctic
  • prova de català (exempt es que tinguin certificat C1)
  • perfil competencial

Informació del curs: disposem de material propi molt actualitzat tant teòric com pràctic i de professorat vinculat a les pròpies institucions on es realitza la convocatòria.

Horaris i calendaris: segons oposició, els cursos tenen un horari de tres hores/setmana i es poden fer en horaris de tarda. El curs s’inicia habitualment el mes de setembre però es permet l’accés en qualsevol moment de l’any, sempre i quan es pugui abarcar la preparació correcta del temari.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per a que tinguis la millor experència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de galetes i l'aceptació de la nostra política de galetes. Fes clic a l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies