Title Image

Formació a mida

Per a Administracions Públiques, empreses privades i a nivell individual.

A nivell d’empresa o institucions públiques

Dirigit a les àrees de Recursos Humans de les Administracions Públiques i/o de les empreses privades.

Preparem programes formatius per a bosses d’interins o per a programes de promoció interna.

També tenim experiència en l’assessorament i en el desenvolupament de programes i tallers de formació en àrees temàtiques com lingüística en català i castellà, idiomes i formació en temes de Dret.

A nivell individual

Mòdul de preparació individualitzada de psicotècnics de personalitat

Aquest mòdul està dirigit a aquelles persones interessades a presentar-se a oposicions (mossos, policia, bombers,…), concursos d’accés a llocs de treball públics o privats i processos de selecció de personal.

Temari i objectius: Breu introducció als conceptes psicològics estàndards i a la dinàmica del psicotècnic i del qüestionari de personalitat. S’utilitzaran els instruments de mesura estandaritzats: EPQ, 16PF, MMPI, CPIS, CAQ, NEO-PIR,…

Mòdul de preparació a l’entrevista laboral i preparació del CV

Aquest mòdul està dirigit a aquelles persones interessades a presentar-se a oposicions (mossos, policia, bombers,…), concursos d’accés a llocs de treball públics o privats, i processos de selecció de personal.

Temari i objectius: Preparació pràctica per familiaritzar-se i controlar els elements que intervenen en una entrevista de treball: vestuari, presència, gesticulació, expressió verbal i no verbal, ansietat…

Es completa amb la indicació i correcció d’un currículum personal (CV).

Preparació personalitzada de temaris d’oposicions

Aquest mòdul està dirigit a aquelles persones interessades a places de l’administració Pública i que hagin de preparar un temari en format intensiu.

Temari i objectius: A partir del temari es decideixen les hores que calen per desenvolupar-lo i la distribució de les hores tenint en compte la data de l’examen.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad