Title Image

L’equip pedagògic

El nostre equip pedagògic està format per professors i professores experts en la seva matèria, amb una característica comuna: els apassiona ensenyar!

Carlos Oriol

Carlos Oriol és llicenciat en psicologia i exerceix com a cap d’estudis a la UPC des del 1992. Actualment és sotsdirector cap d’estudis a Triangle Acadèmia.

Cristina Novel

Cristina Novel Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Exerceix com advocat i des de 2007/2008 és coordinadora i formadora d’opositors dels diferents cursos d’accés a l’administració pública que ofereix l’acadèmia.

Cristina Reyes

Llicenciada en Psicologia per l’Universitat de Barcelona. Màster en Direcció i Gestió de RRHH a ESERP. Professionalment es dedica a la docencia des de 2009. Psicòloga col·legiada. Participa en la formació d’oposicions en l’àmbit de les proves de personalitat, tècniques d’estudi i orientació educativa.

Glòria Farrés

Glòria Farrés és doctora en filosofia per la UAB i professora de filosofia moderna en la Universitat Pompeu Fabra des del 2008. Exerceix com a Directora i professora de filosofia i humanitats en els diferents cursos que s’imparteixen a l’Escola d’Adults.

Laia Bernaus

Laia Bernaus és graduada en Biologia per la UB i titulada en el màster de formació del professorat de Ciències Naturals. Actualment imparteix tota la formació en aquest àmbit a Triangle Acadèmia i participa significativament en els cursos d’Idea Mataró.

Marta Bruguera

Marta Bruguera és diplomada en magisteri (especialitat anglès) i està vinculada al sector de l’ensenyament des de l’any 2001. Actualment és la coordinadora acadèmica dels cursos reglats a Triangle acadèmia i professora d’anglès en els diferents programes formatius.

Marta Oliva

Marta Oliva és diplomada en Empresa Internacional per la UB en el 2005, tot i que la seva dedicació professional ha estat vinculada a l’assistència veterinària. Complementa els cursos d’auxiliar i tècnic veterinari amb una perspectiva professional molt apreciada pels alumnes. Coneix perfectament aquest món i el seu entorn i aquesta visió és molt útil per a tots els seus alumnes.

Núria Ricós

Núria Ricós és veterinària des de l’any 2001 i està exercint professionalment des de l’endemà de titular-se. A Idea Mataró és la coordinadora dels cursos d’auxiliar i tècnic veterinari i de la formació on-line. Més de 500 alumnes en l’àmbit veterinari avalen la seva  trajectòria acadèmica.

Oriol Picó

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (2011) i Màster Universitari en Avances en Radiología Diagnóstica Y Terapéutica y Medicina Física per la Universitat de Granada. Actualment s’encarrega del gruix d’assignatures tecnològiques i matemàtiques en els diferents cursos. Exerceix la docència des de l’any 2006.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad