Title Image

L’equip pedagògic

El nostre equip pedagògic està format per professors i professores experts en la seva matèria, amb una característica comuna: els apassiona ensenyar!

Carlos Oriol

Carlos Oriol és llicenciat en psicologia i exerceix com a cap d’estudis a la UPC des del 1992. Actualment és sotsdirector cap d’estudis a Triangle Acadèmia. Bàsicament s’encarrega de fer calendaris, un darrere l’altre.

Glòria Farrés

Glòria Farrés és doctora en filosofia per la UAB i professora de filosofia moderna en la Universitat Pompeu Fabra des del 2008. Exerceix com a Directora i professora de filosofia i humanitats en els diferents cursos que s’imparteixen a l’Escola d’Adults.

Laia Bernaus

Laia Bernaus és graduada en Biologia per la UB i titulada en el màster de formació del professorat de Ciències Naturals. Actualment imparteix tota la formació en aquest àmbit a Triangle Acadèmia i participa significativament en els cursos d’Idea Mataró. Tothom la reconeix per la seva il·lusió en el moment d’impartir la classe.

Marta Bruguera

Marta Bruguera és diplomada en magisteri (especialitat anglès) i està vinculada al sector de l’ensenyament des de l’any 2001. Actualment és la coordinadora acadèmica dels cursos reglats a Triangle acadèmia i professora d’anglès en els diferents programes formatius. Tothom la reconeix com l’ànima de l’acadèmia.

Marta Oliva

Marta Oliva és diplomada en Empresa Internacional per la UB en el 2005, tot i que la seva dedicació professional ha estat vinculada a l’assistència veterinària. Complementa els cursos d’auxiliar i tècnic veterinari amb una perspectiva pragmàtica molt apreciada pels alumnes. Coneix perfectament aquest món i el seu entorn i aquesta visió és molt útil per a tots els seus alumnes.

Núria Ricós

Núria Ricós és veterinària des de l’any 2001 i està exercint professionalment des de l’endemà de titular-se. A Idea Mataró és la coordinadora dels cursos d’auxiliar i tècnic veterinari i de la formació on-line. Més de 500 alumnes en quasi 15 anys avalen una trajectòria acadèmica impecable.

Oriol Picó

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (2011) i Màster Universitari en Avances en Radiología Diagnóstica Y Terapéutica y Medicina Física per la Universitat de Granada. Actualment s’encarrega del gruix d’assignatures tecnològiques i matemàtiques en els diferents cursos. Exerceix la docència des de l’any…