L’EQUIP PEDAGÒGIC

El nostre equip pedagògic està format per professors i professores experts en la seva matèria, amb una característica comuna: els apassiona ensenyar!

Andrea del Rosario

Andrea del Rosario és graduada en educació primària (especialitat en educació especial) per la UAB des del 2015 i la seva vinculació professional ha estat sempre relacionada amb el seguiment dels dèficits en l’aprenentatge i la seva millora. Per això al Triangle s’encarrega dels reforços acadèmics i del seguiment d’estudiants amb dificultats en l’aprenentatge, i amb molt bons resultats.

Anna Álvarez

Graduada en Història per la Universitat de Barcelona (2014). També disposa del màster en Formació del professorat en la seva especialitat. Desenvlupa les seves classes en l’àmbit humanístic.

Carlos Oriol

Carlos Oriol és llicenciat en psicologia i exerceix com a cap d’estudis a la UPC des del 1992. Actualment és sotsdirector cap d’estudis a Triangle Acadèmia. Bàsicament s’encarrega de fer calendaris, un darrere l’altre.

Glòria Farrés

Glòria Farrés és doctora en filosofia per la UAB i professora de filosofia moderna en la Universitat Pompeu Fabra des del 2008. Exerceix com a Directora i professora de filosofia i humanitats en els diferents cursos que s’imparteixen a l’Escola d’Adults.

Javier Camacho

Javier Camacho és llicenciat en Dret, graduat en Criminologia i Política Criminal, i és professional de la seguretat pública a Badalona des de fa més de 10 anys. La seva docència està vinculada a la preparació d’oposicions a policia local i mossos d’esquadra.

Laia Bernaus

Laia Bernaus és graduada en Biologia per la UB i titulada en el màster de formació del professorat de Ciències Naturals. Actualment imparteix tota la formació en aquest àmbit a Triangle Acadèmia i participa significativament en els cursos d’Idea Mataró. Tothom la reconeix per la seva il·lusió en el moment d’impartir la classe.

Marta Bruguera

Marta Bruguera és diplomada en magisteri (especialitat anglès) i està vinculada al sector de l’ensenyament des de l’any 2001. Actualment és la coordinadora acadèmica dels cursos reglats a Triangle acadèmia i professora d’anglès en els diferents programes formatius. Tothom la reconeix com l’ànima de l’acadèmia.

Marta Oliva

Marta Oliva és diplomada en Empresa Internacional per la UB en el 2005, tot i que la seva dedicació professional ha estat vinculada a l’assistència veterinària. Complementa els cursos d’auxiliar i tècnic veterinari amb una perspectiva pragmàtica molt apreciada pels alumnes. Coneix perfectament aquest món i el seu entorn i aquesta visió és molt útil per a tots els seus alumnes.

Núria Ricós

Núria Ricós és veterinària des de l’any 2001 i està exercint professionalment des de l’endemà de titular-se. A Idea Mataró és la coordinadora dels cursos d’auxiliar i tècnic veterinari i de la formació on-line. Més de 500 alumnes en quasi 15 anys avalen una trajectòria acadèmica impecable.

Oriol Picó

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (2011) i Màster Universitari en Avances en Radiología Diagnóstica Y Terapéutica y Medicina Física per la Universitat de Granada. Actualment s’encarrega del gruix d’assignatures tecnològiques i matemàtiques en els diferents cursos. Exerceix la docència des de l’any…

Stella Maris

Stella Maris és fisoterapeuta d’animals, especialitat en la qual exerceix des de l’any 2001. Desenvolupa la seva activitat conjuntament amb tasques d’ortopèdia i formació especialitzada. Al Triangle dirigeix la formació de fisioteràpia animal en els cursos Idea. Podeu trobar més informació a: http://www.rehabilitacionveterinaria.es/

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per a que tinguis la millor experència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de galetes i l'aceptació de la nostra política de galetes. Fes clic a l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies