Title Image

L’equip pedagògic

El nostre equip pedagògic està format per professors i professores experts en la seva matèria, amb una característica comuna: els apassiona ensenyar!

Carlos Oriol

Carlos Oriol és llicenciat en psicologia i exerceix com a cap d’estudis a la UPC des del 1992. Actualment és sotsdirector cap d’estudis a Triangle Acadèmia.

Cristina Novel

Cristina Novel Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Exerceix com advocat i des de 2007/2008 és coordinadora i formadora d’opositors dels diferents cursos d’accés a l’administració pública que ofereix l’acadèmia.

Cristina Reyes

Llicenciada en Psicologia per l’Universitat de Barcelona. Màster en Direcció i Gestió de RRHH a ESERP. Professionalment es dedica a la docencia des de 2009. Psicòloga col·legiada. Participa en la formació d’oposicions en l’àmbit de les proves de personalitat, tècniques d’estudi i orientació educativa.

Elena Alvaro

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 2017. Actualment, combina les classes de dret per a la preparació d’oposicions al Triangle Acadèmia amb les seves tasques com interina en el cos superior de la Generalitat de Catalunya.

Glòria Farrés

Glòria Farrés és doctora en filosofia per la UAB i professora de filosofia moderna en la Universitat Pompeu Fabra des del 2008. Exerceix com a Directora i professora de filosofia i humanitats en els diferents cursos que s’imparteixen a l’Escola d’Adults.

Laia Bernaus

Laia Bernaus és graduada en Biologia per la UB i titulada en el màster de formació del professorat de Ciències Naturals. Actualment imparteix tota la formació en aquest àmbit a Triangle Acadèmia i participa significativament en els cursos d’Idea Mataró.

Marc Lavado

Graduat en Llengües Aplicades per la Universitat Pompeu Fabra l’any 2020. Actualment, combina la docència de la llengua anglesa al Triangle amb la seva tasca com a professor interí.

Marta Bruguera

Marta Bruguera és diplomada en magisteri (especialitat anglès) i està vinculada al sector de l’ensenyament des de l’any 2001. Actualment és la coordinadora acadèmica dels cursos reglats a Triangle acadèmia i professora d’anglès en els diferents programes formatius.

Miquel Banchs

Agent Rural des de l’any 2012, destinat a les Terres d’Ebre. És el coordinador de la formació de preparació dels continguts específics de la preparació del cos d’Agents Rurals.

Núria Ricós

Núria Ricós és veterinària des de l’any 2001 i està exercint professionalment des de l’endemà de titular-se. A Idea Mataró és la coordinadora dels cursos d’auxiliar i tècnic veterinari i de la formació on-line. Més de 500 alumnes en l’àmbit veterinari avalen la seva  trajectòria acadèmica.

Oriol Picó

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (2011) i Màster Universitari en Avances en Radiología Diagnóstica Y Terapéutica y Medicina Física per la Universitat de Granada. Actualment s’encarrega del gruix d’assignatures tecnològiques i matemàtiques en els diferents cursos. Exerceix la docència des de l’any 2006.

Oriol Ponce

Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona (2011) i Màster Erasmus Mundus.  Actualment s’encarrega del gruix d’assignatures científiques vinculades a l’àmbit biològic i de ciències naturals. Exerceix la docència des de l’any 2016.