Title Image

L’equip pedagògic

El nostre equip pedagògic està format per professors i professores experts en la seva matèria, amb una característica comuna: els apassiona ensenyar!

Carlos Oriol

Carlos Oriol és llicenciat en psicologia i exerceix com a cap d’estudis a la UPC des del 1992. Actualment és sotsdirector cap d’estudis a Triangle Acadèmia.

Cristina Novel

Cristina Novel Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Exerceix com advocat i des de 2007/2008 és coordinadora i formadora d’opositors dels diferents cursos d’accés a l’administració pública que ofereix l’acadèmia.

Cristina Reyes

Llicenciada en Psicologia per l’Universitat de Barcelona. Màster en Direcció i Gestió de RRHH a ESERP. Professionalment es dedica a la docencia des de 2009. Psicòloga col·legiada. Participa en la formació d’oposicions en l’àmbit de les proves de personalitat, tècniques d’estudi i orientació educativa.

Glòria Farrés

Glòria Farrés és doctora en filosofia per la UAB i professora de filosofia moderna en la Universitat Pompeu Fabra des del 2008. Exerceix com a Directora i professora de filosofia i humanitats en els diferents cursos que s’imparteixen a l’Escola d’Adults.

Laia Bernaus

Laia Bernaus és graduada en Biologia per la UB i titulada en el màster de formació del professorat de Ciències Naturals. Actualment imparteix tota la formació en aquest àmbit a Triangle Acadèmia i participa significativament en els cursos d’Idea Mataró.

Marta Bruguera

Marta Bruguera és diplomada en magisteri (especialitat anglès) i està vinculada al sector de l’ensenyament des de l’any 2001. Actualment és la coordinadora acadèmica dels cursos reglats a Triangle acadèmia i professora d’anglès en els diferents programes formatius.

Núria Ricós

Núria Ricós és veterinària des de l’any 2001 i està exercint professionalment des de l’endemà de titular-se. A Idea Mataró és la coordinadora dels cursos d’auxiliar i tècnic veterinari i de la formació on-line. Més de 500 alumnes en l’àmbit veterinari avalen la seva  trajectòria acadèmica.

Oriol Picó

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (2011) i Màster Universitari en Avances en Radiología Diagnóstica Y Terapéutica y Medicina Física per la Universitat de Granada. Actualment s’encarrega del gruix d’assignatures tecnològiques i matemàtiques en els diferents cursos. Exerceix la docència des de l’any 2006.

Oriol Ponce

Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona (2011) i Màster Erasmus Mundus.  Actualment s’encarrega del gruix d’assignatures científiques vinculades a l’àmbit biològic i de ciències naturals. Exerceix la docència des de l’any 2016.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad