Title Image

Cursos per a oposicions

Et preparem les diferents fases i proves, individualment o en grup, i amb material propi actualitzat.

Preparació d'oposicions

Triangle Acadèmia ofereix cursos per a Oposicions a places de l’administració pública. Tenim 30 anys d’experiència en preparació d’alumnes per a superar les convocatòries a oposicions de places a l’administració pública en diferents cossos o departament: agents rurals, mossos d’esquadra, policia local, mestres, professors, ajuntaments, ICS. Et preparem a fons per a que afrontis les oposicions amb seguretat.

Els procediments d’oposició a la funció pública són la porta d’accés per aconseguir una plaça de funcionari en l’Administració local, Generalitat o de l’Estat. Aquest procediment regula els requisits dels candidats (edat màxima i mínima, titulació acadèmica…), el tipus de proves (temaris, supòsits pràctics o proves físiques i psicotècniques), i en general és una descripció de les regles de joc del procediment opositor.

 

Formació per a la preparació d’oposicions

 

Triangle Acadèmia desenvolupa, des de l’any 1990 en els seus cursos per a oposicions a l’administració pública, programes de preparació amb un elevat percentatge d’èxit. Aconseguim gran satisfacció dels nostres alumnes principalment gràcies a la professionalitat dels seus formadors (moltes vegades vinculats a la pròpia administració), al desenvolupament de temaris acurats i, per damunt de tot, a un coneixement precís del tipus de proves i a una preparació orientada a aquest tipus de proves.

Convocatòries d'oposicions

Termini obert fins el 04/10/2020

Categoria: Administratius

Termini pendent de determinar

Categoria: Auxiliar administratiu

260 places Guàrdia Urbana de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Termini pendent de determinar

Categoria: Policia Local

Consulta la llista completa amb totes les convocatòries publicades

Llista de convocatòries