Title Image

Oposicions

Et preparem les diferents fases i proves, individualment o en grup, i amb material propi actualitzat.

Preparació d'oposicions

Els procediments d’oposició a la funció pública són la porta d’accés per aconseguir una plaça de funcionari en l’Administració local, Generalitat o de l’Estat. Aquest procediment regula els requisits dels candidats (edat màxima i mínima, titulació acadèmica…), el tipus de proves (temaris, supòsits pràctics o proves físiques i psicotècniques), i en general és una descripció de les regles de joc del procediment opositor.

Triangle acadèmia desenvolupa programes de preparació des de l’any 1990 amb un elevat percentatge d’èxit, gràcies a la professionalitat dels seus formadors (moltes vegades vinculats a la pròpia administració), al desenvolupament de temaris acurats i, per damunt de tot, a un coneixement acurat del tipus de proves i a una preparació orientada a aquest tipus de proves.

Oferta de cursos per a oposicions de Triangle Acadèmia

Convocatòries d'oposicions

Termini obert fins el 19/06/2019

Categoria: Tècnic Superior

Termini obert fins el 19/06/2019

Categoria: Policia Local

Termini pendent de determinar

Categoria: Policia Local

Consulta la llista completa amb totes les convocatòries publicades

Llista de convocatòries

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per a que tinguis la millor experència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de galetes i l'aceptació de la nostra política de galetes. Fes clic a l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies