Title Image

Cursos per a oposicions

Et preparem les diferents fases i proves, individualment o en grup, i amb material propi actualitzat.

.

Cursos per a Oposicions a l'administració

Oferta de cursos per a oposicions de Triangle Acadèmia

  Cossos i forces de seguretat

  Educació

  Administratius

Preparació d'oposicions

Triangle Acadèmia ofereix cursos per a Oposicions a places de l’administració pública. Tenim 30 anys d’experiència en preparació d’alumnes per a superar les convocatòries a oposicions de places a l’administració pública en diferents cossos o departament: agents rurals, mossos d’esquadra, policia local, mestres, professors, ajuntaments, ICS. Et preparem a fons per a que afrontis les oposicions amb seguretat.

Els procediments d’oposició a la funció pública són la porta d’accés per aconseguir una plaça de funcionari en l’Administració local, Generalitat o de l’Estat. Aquest procediment regula els requisits dels candidats (edat màxima i mínima, titulació acadèmica…), el tipus de proves (temaris, supòsits pràctics o proves físiques i psicotècniques), i en general és una descripció de les regles de joc del procediment opositor.

 

Formació per a la preparació d’oposicions

 

Triangle Acadèmia desenvolupa, des de l’any 1990 en els seus cursos per a oposicions a l’administració pública, programes de preparació amb un elevat percentatge d’èxit. Aconseguim gran satisfacció dels nostres alumnes principalment gràcies a la professionalitat dels seus formadors (moltes vegades vinculats a la pròpia administració), al desenvolupament de temaris acurats i, per damunt de tot, a un coneixement precís del tipus de proves i a una preparació orientada a aquest tipus de proves.

Convocatòries d'oposicions

Termini obert fins el 28/06/2023

Categoria: Administratius

Termini obert fins el 18/06/2023

Categoria: Auxiliar administratiu

Termini obert fins el 26/06/2023

Categoria: Policia Local

Consulta la llista completa amb totes les convocatòries publicades

Llista de convocatòries
TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad