Title Image

El centre

Més de 5000 alumnes!
Al centre de Mataró des de 1989.
Més de 300 metres quadrats d’instal·lacions climatitzades.
Horaris de matí, tarda i dissabte.
foto-opos

Som acadèmia d’oposicions

 

TRIANGLE Acadèmia ha preparat oposicions des de fa més de 20 anys i són moltes les persones que han accedit a places en l’Administració pública: mossos, bombers, agents rurals, mestres , auxiliars d’ajuntament entre d’altres. Aquest reconeixement ve donat per l’elaboració de material propi, acurat i actualitzat, per la participació de professorat expert i vinculat amb l’Administració a la qual s’oposita i amb una metodologia innovadora i concreta al tipus de proves.

Informem de les diferents convocatòries, requeriments, tipus de proves, número de places i calendaris habituals. Consulta amb nosaltres l’estat de les convocatòries.

Som Escola d’Adults autoritzada

 

CFA TRIANGLE està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a centre de formació de persones adultes (DOGC 6185 del 3 d’agost de 2012), això ens permet impartir oficialment el curs de Graduat en ESO, fer els exàmens en el mateix centre i emetre’n els títols. Respecte les Proves d’Accés a Cicles de Grau Superior i Grau Mitjà podem atorgar fins a un 20% de la qualificació a partir de la formació impartida en el centre.

SOM ASSESSORS. Coneixem el sistema educatiu i proposem les millors opcions formatives en l’ensenyament reglat: la nova formació professional, l’accés a la Universitat i la resta d’opcions educatives són la nostra expertesa.

foto-adults
foto-idea

Formació per treballar: Triangle Mascotes

 

Idea és un concepte formatiu dirigit a una preparació de qualitat que permeti accedir al mercat laboral a mig termini. Els amplis contactes amb el nuclis zoològics de la comarca ens permeten incorporar la pràctica com a eix principal de la formació. Totes aquelles persones que s’apassionin pels animals podran trobar la seva formació (Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats, cavalls, aus exòtiques, serps i rèptils, cetacis).