EL CENTRE

Més de 5000 alumnes!
Al centre de Mataró des de 1989.
Més de 300 metres quadrats d’instal·lacions climatitzades.
Horaris de matí, tarda i dissabte.
foto-opos

Som acadèmia d’oposicions

 

TRIANGLE Acadèmia ha preparat oposicions des de fa més de 20 anys i són moltes les persones que han accedit a places en l’Administració pública: mossos, bombers, agents rurals, mestres , auxiliars d’ajuntament entre d’altres. Aquest reconeixement ve donat per l’elaboració de material propi, acurat i actualitzat, per la participació de professorat expert i vinculat amb l’Administració a la qual s’oposita i amb una metodologia innovadora i concreta al tipus de proves.

Informem de les diferents convocatòries, requeriments, tipus de proves, número de places i calendaris habituals. Consulta amb nosaltres l’estat de les convocatòries.

Som Escola d’Adults autoritzada

 

CFA TRIANGLE està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a centre de formació de persones adultes (DOGC 6185 del 3 d’agost de 2012), això ens permet impartir oficialment el curs de Graduat en ESO, fer els exàmens en el mateix centre i emetre’n els títols. Respecte les Proves d’Accés a Cicles de Grau Superior i Grau Mitjà podem atorgar fins a un 20% de la qualificació a partir de la formació impartida en el centre.

SOM ASSESSORS. Coneixem el sistema educatiu i proposem les millors opcions formatives en l’ensenyament reglat: la nova formació professional, l’accés a la Universitat i la resta d’opcions educatives són la nostra expertesa.

foto-adults
foto-espai-tkt

Som Professionals del reforç acadèmic

 

Triangle Kids & Teens (TKT) és l’equip del Triangle especialitzat en el reforç i seguiment acadèmic de la primària, ESO, batxillerat i universitaris, amb professorat expert en cada una de les matèries i nivells i amb aules completament equipades. Totes les assignatures i tots els nivells a preus competitius.

La participació de professionals que diagnostiquen i tracten els alumnes amb dèficits d’aprenentatge, o mancances en la planificació de l’estudi ens permet identificar en cada cas el millor model per millorar el rendiment acadèmic dels estudiants, amb un treball en equip conjuntament amb els pares i amb els professors.

Formació per treballar: Idea Mataró

 

Idea és un concepte formatiu dirigit a una preparació de qualitat que permeti accedir al mercat laboral a mig termini. Els amplis contactes amb el nuclis zoològics de la comarca ens permeten incorporar la pràctica com a eix principal de la formació. Totes aquelles persones que s’apassionin pels animals podran trobar la seva formació (Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats, cavalls, aus exòtiques, serps i rèptils, cetacis).

foto-idea

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per a que tinguis la millor experència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de galetes i l'aceptació de la nostra política de galetes. Fes clic a l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies