IDEA

Formació professional en la cura dels animals

Formació professional en la cura dels animals

Idea és un nou model de formació que combina aspectes teòrics i una elevada formació pràctica en centres especialitzats que permet accedir a un mercat de treball vinculat al món animal. Clíniques veterinàries, perruqueries canines, protectores i botigues especialitzades són els nostres col·laboradors habituals.

Els nostres cursos es poden fer presencialment o tutoritzats on line amb pràctiques i el catàleg formatiu contempla entre d’altres: Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats, cavalls, aus exòtiques, serps i rèptils, cetacis… i molts més en format simple o format combinat.

A qui va dirigit: A tots aquelles persones que s’apassionin amb els animals i amb el medi ambient. A partir de 16 anys i sense requeriments de titulació.

Fisioteràpia i Rehabilitació

d’animals de companyia

Curs de 80 hores lectives (amb opcions de pràctiques en clíniques i centres especialitzats).

Curs dirigit a ATV, professionals i aficionats que vulguin una especialització en fisioteràpia orientada a animals de companyia. Els continguts contemplen anatomia, fisiologia i alteracions del sistema muscular i esquelet més habituals, tractament del dolor i altres tècniques de manipulació i massatge orientades a rehabilitar els animals en les millors condicions.

Les pràctiques es realitzen a la CLÍNICA VETERINÀRIA SANTAMARTA, al NOU HOSPITAL VETERINARI i a la Fundació SPAM entre d’altres.

Horaris de tarda.

Trobaràs tota la informació detallada dels cursos a la web d'Idea-Mataró

Visita idea-marato.com

Auxiliar i Tècnic Veterinari

Curs de 200 hores lectives (més 100 hores de pràctiques en centres veterinaris).

En finalitzar el nivell auxiliar l’alumne podrà realitzar les tasques que realitza l’auxiliar en un hospital veterinari, en una clínica o en una botiga especialitzada: prendre les constants vitals, subjectar-lo i manejar-lo correctament, aplicar-li la medicació, vacunar-lo, usar i conèixer el material quirúrgic, conèixer els plans de vacunació i antiparasitaris, etc.

En finalitzar el nivell tècnic, l’alumne haurà après també les tècniques de diagnòstic avançat (radiologia, electrocardiologia i ecografia) així com coneixements d’analítica i la cirurgia de les principals operacions que es practiquen (esterilització de gossos i gats).

Les pràctiques es realitzen en la CLÍNICA VETERINÀRIA SANTAMARTA i en d’altres nuclis zoològics de prestigi al Maresme (Hobbyzoo, Naturcenter, gossera municipal, perruqueria canina CAN GOS, Doggy Time)

Horaris de matí, tarda i dissabte.

Trobaràs tota la informació detallada dels cursos a la web d'Idea-Mataró

Visita idea-marato.com

Psicologia canina i ensinistrament

Curs de 200 hores (100 hores en pràctiques) que combina els aspectes fisiològics i psicològics del comportament animal (gos) i les tècniques bàsiques de l’ensinistrament i del modelatge de conductes inadequades en entorns domèstics i de relació quotidiana.

S’estudia el desenvolupament psicològic i l’adaptació a l’entorn des que el gos és un cadell fins que arriba a l’edat adulta, i s’aprèn a reconduir les conductes agressives, d’ansietat, de pors i altres comportaments inadequats.

Les pràctiques es realitzen a DOGGY TIME i a la Fundació DAINA (SPAM) de Mataró.

Horaris de tarda.

Trobaràs tota la informació detallada dels cursos a la web d'Idea-Mataró

Visita idea-marato.com

Perruqueria Canina

Curs pràctic de 80 hores lectives (60 en pràctica en perruqueria comercial).

En finalitzar el curs, l’alumne dominarà les tècniques de tallat i neteja de gossos, adaptades als diferents tipus de pèl i de raça. Es treballen les races predominants a la nostra geografia.

Les pràctiques es realitzen a la perruqueria comercial CAN GOS de Mataró

Es disposa de borsa de treball!

Horaris de matí i tarda.

Trobaràs tota la informació detallada dels cursos a la web d'Idea-Mataró

Visita idea-marato.com

Cuidador i Auxiliar d’Animals de Zoològic

El curs de Cuidador i auxiliar  d’Animals de Zoològic consta de 150 hores lectives, i un complement de 150 hores de pàctiques. La finalitat del curs és que l’alumne conegui la cura i el  tractament dels animals que acostumen a trobar-se en els parcs i nuclis zoològics. S’aprèn des del manteniment i higiene de les instal·lacions i dels animals per garantir el seu benestar, fins a la preparació de les seves dietes, el seguiment de les seves conductes o el control de les cries, així com l’assistència a biòlegs, zoòlegs, etòlegs i conservacionistes que treballen en els zoològics.

 

Les pràctiques es fan a l’Aquàrium, al Cram (Centre de Recuperació d’Animals Marins), al Museu de Zoologia... Les pràctiques complementàries (150 hores) es fan a Marineland i a Aqualeón

 

Trobaràs tota la informació detallada dels cursos a la web d'Idea-Mataró

Visita idea-marato.com

i molts més cursos i formació especialitzada

Idea és un referent en la formació en la cura d’aninals i en la gestió de nuclis zoològics. Podràs trobar amb tota seguretat el programa formatiu que estàs buscant i que creies que no el podries fer mai.

Cavalls: cuidador, auxiliar tècnic veterinari, ferradures

Altres animals: cetacis, herpetologia, petits mamífers i exòtics

Etologia: canina i felina, cavalls

Nuclis zoològics: cuidadors, gestió de nuclis

Cursos, tots ells amb gran contingut de pràctiques i amb els principals centres col·laboradors que acullen estudiants i participen en el disseny dels programes. Es poden fer en formats presencials i tutoritzats.

Trobaràs tota la informació detallada dels cursos a la web d'Idea-Mataró

Visita idea-marato.com

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per a que tinguis la millor experència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de galetes i l'aceptació de la nostra política de galetes. Fes clic a l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies