Title Image

Educador caní

Formació professional en la cura dels animals

Formació professional en la cura dels animals

Aquest curs és un nou model de formació que combina aspectes teòrics i una elevada formació pràctica en centres especialitzats que permet accedir a un mercat de treball vinculat al món animal. Clíniques veterinàries, perruqueries canines, protectores i botigues especialitzades són els nostres col·laboradors habituals.

Els nostres cursos es poden fer presencialment o tutoritzats on line amb pràctiques i el catàleg formatiu contempla entre d’altres: Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats.

A qui va dirigit: A tots aquelles persones que s’apassionin amb els animals i amb el medi ambient. A partir de 16 anys i sense requeriments de titulació.

Psicologia canina i educació

Curs de 200 hores (100 hores en pràctiques) que combina els aspectes fisiològics i psicològics del comportament animal (gos) i les tècniques bàsiques de l’ensinistrament i del modelatge de conductes inadequades en entorns domèstics i de relació quotidiana.

S’estudia el desenvolupament psicològic i l’adaptació a l’entorn des que el gos és un cadell fins que arriba a l’edat adulta, i s’aprèn a reconduir les conductes agressives, d’ansietat, de pors i altres comportaments inadequats.

Les pràctiques es realitzen a MASCOTES i a la Fundació DAINA (SPAM) de Mataró amb l’etòleg Ramon Torralba.

Horaris de tarda.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad