Title Image

Cuidador i Auxiliar d’Animals Salvatges

Formació professional en la cura dels animals

Formació professional en la cura dels animals

Aquest curs és un nou model de formació que combina aspectes teòrics i una elevada formació pràctica en centres especialitzats que permet accedir a un mercat de treball vinculat al món animal. Clíniques veterinàries, perruqueries canines, protectores i botigues especialitzades són els nostres col·laboradors habituals.

Els nostres cursos es poden fer presencialment o tutoritzats on line amb pràctiques i el catàleg formatiu contempla entre d’altres: Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats,

A qui va dirigit: A tots aquelles persones que s’apassionin amb els animals i amb el medi ambient. A partir de 16 anys i sense requeriments de titulació.

Cuidador i Auxiliar d’Animals Salvatges

El curs de Cuidador i auxiliar d’Animals Salvatges consta de 150 hores lectives, i un complement de 150 hores de pràctiques. La finalitat del curs és que l’alumne conegui la cura i el  tractament dels animals salvatges. S’aprèn des del manteniment i higiene de les instal·lacions i dels animals per garantir el seu benestar, fins a la preparació de les seves dietes, el seguiment de les seves conductes o el control de les cries, així com l’assistència a biòlegs, zoòlegs, etòlegs i conservacionistes.

 

Les pràctiques es fan a l’Aquàrium, al CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins), al CRARC (Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, al Museu de Zoologia... Les pràctiques complementàries (150 hores) es fan a Marineland i a Aqualeón entre moltes més destinacions

 

*Aquest curs substitueix el de Cuidador i Auxiliar d’Animals Zoològics.