Title Image

Fisioteràpia animal

Formació professional en la cura dels animals

Formació professional en la cura dels animals

Aquest curs és un nou model de formació que combina aspectes teòrics i una elevada formació pràctica en centres especialitzats que permet accedir a un mercat de treball vinculat al món animal. Clíniques veterinàries, perruqueries canines, protectores i botigues especialitzades són els nostres col·laboradors habituals.

Els nostres cursos es poden fer presencialment o tutoritzats on line amb pràctiques i el catàleg formatiu contempla entre d’altres: Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats.

A qui va dirigit: A tots aquelles persones que s’apassionin amb els animals i amb el medi ambient. A partir de 16 anys i sense requeriments de titulació.

Fisioteràpia i Rehabilitació

d’animals de companyia

Curs de 80 hores lectives (amb opcions de pràctiques en clíniques i centres especialitzats).

Curs dirigit a ATV, professionals i aficionats que vulguin una especialització en fisioteràpia orientada a animals de companyia. Els continguts contemplen anatomia, fisiologia i alteracions del sistema muscular i esquelet més habituals, tractament del dolor i altres tècniques de manipulació i massatge orientades a rehabilitar els animals en les millors condicions.

Les pràctiques es realitzen a la CLÍNICA VETERINÀRIA SANTAMARTA, al NOU HOSPITAL VETERINARI i a la Fundació SPAM entre d’altres.

Horaris de tarda.