Title Image

Certificació de les Competències Digitals (ACTIC)

Obté el Certificat ACTIC per poder accedir a l'Administració pública i cossos docents.

Curs per a obtenir la Certificació de les Competències Digitals (ACTIC)

L’accés a l’administració pública i els cossos docents requereix la Certificació de les Competències Digitals (ACTIC). Des de Triangle Acadèmia hem preparat un curs específic per ajudar-te a obtenir-la.

Antecedents

Actualment, la majoria de procediments d’accés a la funció pública (en les escales administratives i en els cossos docents) afegiran com a requisit l’acreditació de les competències digitals (certificat ACTIC https://actic.gencat.cat/ca/inici/), habitualment els nivells 2 (mitjà) i 3 (avançat).

L’avaluació d’aquestes competències es fa mitjançant una prova automatitzada que té lloc en un centre col·laborador. Per superar la prova cal que la puntuació obtinguda sigui almenys el 70% de la puntuació màxima.

El nombre d’activitats i el temps màxim per fer la prova són:

  • Per al nivell 1 (certificat bàsic): 75 minuts i 40 activitats
  • Per al nivell 2 (certificat mitjà): 100 minuts i 70 activitats
  • Per al nivell 3 (certificat avançat): 35 minuts i 25 activitats per competència

La preparació dels continguts

Per preparar els continguts de les proves, Triangle Acadèmia ha previst dos tipus de formació:

  • una formació online tant del nivell mitjà (40 euros) com del nivell avançat (55 euros).
  • una formació online amb tutories per Skype i una darrera sessió presencial abans de l’examen tant del nivell mitjà (80 euros amb 4 tutories de 2h per Skype) com del nivell avançat (180 euros amb 6 tutories de 2h per skype)

Podeu trobar la informació de contacte a:  https://triangle-actic.online/

La inscripció a la prova

L’opció d’inscripció a la prova és independent de si es vol fer o no la formació no presencial. Triangle ha tancat un acord amb Mataró In, per poder fer les proves els divendres per la tarda de 17 a 19 h, previ pagament de les taxes. El procediment seria:

  1. Fer la inscripció a la prova i el pagament de les taxes en el portal ACTIC https://actic.gencat.cat/ca/inici/
  2. Consensuar una data (sempre un divendres tarda de 17 a 19 h) per un grup de mínim 5 i màxim 8 persones dels diferents grups d’opositors de Triangle Acadèmia.
  3. Mataró In obrirà la possibilitat de ser seleccionable com a centre col·laborador en la data consensuada i els candidats hauran de fer la selecció de centre en un període determinat que serà comunicat per Triangle Acadèmia.
  4. Superar la prova¡¡¡¡

Què acrediten els diferents nivells de l’ACTIC?

Certificació de les competències digitals (ACTIC)

Quines són les competències ACTIC?

Certificació de les competències digitals (ACTIC). Competències ACTIC.
TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad