Agents Rurals

Et preparem les diferents fases i proves, individualment o en grup, i amb material propi actualitzat.

Cursos per a Oposicions

Agents Rurals

Convocatòries: Actualment anunciada una convocatòria de 50 places (prevista per aquest any 2018).

El centre informa del seguiment de la convocatòria.

Requisits: Tenir la nacionalitat espanyola o dels altres estats de la Unió , més de 18 anys, posseir el títol de batxillerat o equivalent, posseir el permís de conduir de la categoria B i no estar inclòs en el quadre d’exclusions mèdiques.

Tipus de proves: 1. Test psicotècnic + Qüestionari temari 100 preguntes tipus test/ 2. Coneixements de català (exempts nivell B). / 3. Avaluació psicològica/4. Prova física (Tracció general, flexió de braços, cursa llançadora – course navette, circuit d’agilitat, natació)

Posteriorment, es valoren els mèrits (fase de concurs)

Informació del curs: disposem de material molt actualitzat tant teòric com pràctic i de professorat vinculat a les pròpies institucions on es realitza la convocatòria. La metodologia cíclica del curs permet la incorporació del candidat en qualsevol moment de l’any.

Horaris i calendaris: el curs té un horari de quatre hores/setmana. El curs s’iniciarà aquest mes de setembre 2018 però es permet l’accés en qualsevol moment de l’any.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per a que tinguis la millor experència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de galetes i l'aceptació de la nostra política de galetes. Fes clic a l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies