Reforç acadèmic

Som professionals del reforç acadèmic.

Reforç i Tècniques d'estudi

Som l’equip del Triangle especialitzat en el reforç acadèmic i seguiment, en qualsevol etapa educativa, amb professorat especialitzat i aules completament equipades per un millor servei. Totes les assignatures i tots els nivells a preus competitius.

Tècniques d’estudi

Millora les teves prestacions com a estudiant

Informació general: dirigit a millorar les prestacions i disposició davant l’estudi. Les sessions inclouen aspectes vinculats a la planificació/organització, tècniques de resum i memòria, entorn i motivació.

Mitjançant l’estudi s’aprenen nous coneixements, però primer de tot, s’ha d’aprendre a aprendre. L’estudi és un procés que necessita el domini d’una sèrie de destreses, habilitats i tècniques per aconseguir un bon aprenentatge. Com ens distribuïm el temps, quin és el millor moment i el millor lloc per estudiar, com estudiar el temari, com afrontar els diferents tipus d’examen…

  • Planificació i organització del temps d’estudi
  • ¿Quina hora creus que és la millor per estudiar?
  • ¿Com s’ha d’organitzar una sessió d’estudi?
  • ¿Quines són les condicions personals i ambientals que condicionen l’estudi?
  • Lloc d’estudi
  • ¿Cóm subratllar?
  • Elaboració d’un esquema i/o resum

Mètode: Treballem individualment o amb grups reduïts i amb professionals especialitzats. Seguiment continuat amb els pares i amb els tutors del curs de l’alumne.

Sessions individuals i tallers col·lectius.

Principis educatius: professionals experts, proximitat i treball personalitzat, seguiment amb els pares, tutors i professorat. Informes de rendiment i assistència.

Horaris: les sessions es realitzaran en la franja de tarda en horaris a convenir.

Assistència i servei d’atenció psicopedagògica als dèficits d’aprenentatge

Informació general: Per aquells estudiants que necessitin una atenció especialitzada en el reforç i un seguiment tutoritzat i coordinat amb les famílies i el professorat.

Oferim intervencions psicopedagògiques personalitzades, orientades a treballar les dificultats escolars. S’ensenyen habilitats i competències acadèmiques a aquells nens i joves que ho necessitin per millorar el seu rendiment escolar.

Es diagnostiquen trastorns de l’aprenentatge quan el rendiment de l’individu en lectura, càlcul o expressió escrita és substancialment inferior a l’esperat per edat, escolarització i nivell d’intel·ligència.

Treballem els trastorns de lectura (dislèxia), de càlcul, de l’expressió escrita i trastorn de l’aprenentatge no especificat.

Mètode: Treballem individualment o amb grups reduïts amb professionals especialitzats i personal de suport en tècniques d’estudi i dèficits d’aprenentatge. Seguiment continuat amb els pares i amb els tutors del curs de l’alumne.

Principis educatius: professionals experts, proximitat i treball personalitzat, seguiment amb els pares, tutors i professorat. Informes trimestrals de rendiment i assistència.

Horaris: les sessions es realitzaran en la franja de tarda. El número d’hores/setmana es determinarà segons avaluació inicial.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per a que tinguis la millor experència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de galetes i l'aceptació de la nostra política de galetes. Fes clic a l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies