Title Image

Certificació de les Competències Digitals (ACTIC)

Certificació de les Competències Digitals (ACTIC)

Certificació de les Competències Digitals (ACTIC)

L’accés a l’administració pública i els cossos docents requereix la Certificació de les Competències Digitals (ACTIC). Des de Triangle Acadèmia hem preparat un curs específic per ajudar-te a obtenir-la.

Continguts
Modalitats del curs
On-line tutoritzat
Certificació de les Competències Digitals (ACTIC)

Certificació de les Competències Digitals (ACTIC), al centre de Mataró

Antecedents

Actualment, la majoria de procediments d’accés a la funció pública (en les escales administratives i en els cossos docents) afegiran com a requisit o com a mèrit l’acreditació de les competències digitals (certificat ACTIC https://actic.gencat.cat/ca/inici/), habitualment els nivells 2 (mitjà) i 3 (avançat).

L’avaluació d’aquestes competències es fa mitjançant una prova automatitzada que té lloc en un centre col·laborador. Per superar la prova cal que la puntuació obtinguda sigui almenys el 70% de la puntuació màxima.

El nombre d’activitats i el temps màxim per fer la prova són:

  • Per al nivell 1 (certificat bàsic): 75 minuts i 40 activitats
  • Per al nivell 2 (certificat mitjà): 100 minuts i 70 activitats
  • Per al nivell 3 (certificat avançat): 35 minuts i 25 activitats per competència

La preparació dels continguts

Per preparar els continguts de les proves, Triangle Acadèmia ha previst dos modalitats que en qualsevol cas inclouen l’accés a una plataforma de formació i la consulta telemàtica dels dubtes al tutor assignat mitjançant correu electrònic:

Una subscripció mensual a la plataforma online, amb accés al curs de nivell mitjà o avançat, que inclou una primera sessió virtual de presentació (30 minuts) i una tutoria virtual mensual (45 minuts) – 30€ / mes.

Una formació online de màxim 3 mesos que inclou una primera sessió virtual de presentació (30 minuts), 6 tutories virtuals (45 minuts) – 190€. Aquesta modalitat de formació permet l’ampliació amb la subscripció mensual en cas que l’estudiant necessiti més temps de preparació.

La inscripció a la prova

 

A banda de la formació, cal fer la inscripció a la prova  i el pagament de les taxes en el portal ACTIC https://actic.gencat.cat/ca/inici/

Què acrediten els diferents nivells de l’ACTIC?

Certificació de les competències digitals (ACTIC)

Quines són les competències ACTIC?

Certificació de les competències digitals (ACTIC). Competències ACTIC.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad