Title Image

Molt bons resultats obtinguts pels nostres alumnes a les proves d’accés CFGS i a les PAU

Molt bons resultats obtinguts pels nostres alumnes a les proves d’accés CFGS i a les PAU

Aquestes darreres setmanes s’han conegut els resultats de les proves d’accés als Cicles formatius de grau superior (CFGS), i a les proves d’accés a la Universitat (Selectivitat) Triangle acadèmia ha presentat un nombrós col·lectiu a ambdues proves i estem molt contents dels resultats obtinguts.

En el cas dels CFGS, el 95% dels nostres alumnes han aconseguit superar la prova, alguns ho han fet per cursar un cicle formatiu els dos anys vinents, i d’altres perquè necessitaven el requisit del batxillerat per presentar-se a les oposicions de Mosso d’esquadra, policia local o agent rural (Consulteu les equivalències a efectes laborals).

En el cas de la selectivitat, gairebé un 80% dels alumnes preparats al Triangle, han obtingut una nota que els hi permet accedir a una bona opció universitària, o bé han millorat les qualificacions obtingudes en anteriors edicions o bé han completat la fase específica si venien de cicles.

En qualsevol dels casos, estem molt contents per a tots ells i elles, i esperem haver-los ajudat en les seves expectatives i projectes. Us passem l’enllaç a les notes de tall del curs 2023.

Si necessiteu més informació, adreceu-vos al Triangle¡¡