Title Image

Tornem a la feina!!!!

Tornem a la feina!!!!

A partir d’aquest dimarts 27, ja ens hem posat en marxa de nou. Durant aquests dies ens podreu trobar pels matins de 10.00 a 13.00 hores i a partir de la setmana vinent en el nostre horari habitual (matins de 9.30 a 12.30 i tardes de 15.00 a 19.30).

És el moment de plantejar-se el futur, en un curs amb les millors expectatives possibles!!

A nivell d’oposicions, estan previstes 2946 places de professorat de secundària, més de 3000 places als cossos superior, cossos de gestió, i els cossos administratius i auxiliars de la Generalitat de Catalunya. Places de mossos d’esquadra, agents rurals, policia local, conserges configuren un catàleg d’opcions d’accés a l’Administració Pública com feia temps que no es produïa.

A nivell d’estudis, les opcions d’obtenir el graduat en ESO, l’accés a cicles formatius o l’accés a la Universitat per a més grans de 25 anys ens han de permetre donar continuïtat a la nostra trajectòria acadèmica i obrir noves expectatives personals i professionals

A nivell professional, les expectatives d’aconseguir una feina en el món dels animals (com assistent veterinari, com a perruquer, com a ensonostrador…) també pot significar un canvi pe a tots nosaltres, que ens permeti l’accés a un món laboral enriquidor i diferent.

Aprofita doncs totes aquestes oportunitats!!, bon inici de curs a tots/totes