Title Image

Auxiliar i Tècnic Veterinari

Formació professional en la cura dels animals

Formació professional en la cura dels animals

Aquest curs és un nou model de formació que combina aspectes teòrics i una elevada formació pràctica en centres especialitzats que permet accedir a un mercat de treball vinculat al món animal. Clíniques veterinàries, perruqueries canines, protectores i botigues especialitzades són els nostres col·laboradors habituals.

Els nostres cursos es poden fer presencialment o tutoritzats on line amb pràctiques i el catàleg formatiu contempla entre d’altres: Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats,

A qui va dirigit: A tots aquelles persones que s’apassionin amb els animals i amb el medi ambient. A partir de 16 anys i sense requeriments de titulació.

Auxiliar i Tècnic Veterinari

Curs de 200 hores lectives (més de 200 hores de pràctiques en centres veterinaris).

En finalitzar el nivell auxiliar l’alumne podrà realitzar les tasques que realitza l’auxiliar en un hospital veterinari, en una clínica o en una botiga especialitzada: prendre les constants vitals, subjectar-lo i manejar-lo correctament, aplicar-li la medicació, vacunar-lo, usar i conèixer el material quirúrgic, conèixer els plans de vacunació i antiparasitaris, etc.

En finalitzar el nivell tècnic, l’alumne haurà après també les tècniques de diagnòstic avançat (radiologia, electrocardiologia i ecografia) així com coneixements d’analítica i la cirurgia de les principals operacions que es practiquen (esterilització de gossos i gats).

Les pràctiques es realitzen a l’SPAM Societat Protectora d’Animals de Mataró), a la  CLÍNICA VETERINÀRIA SANTAMARTA i en d’altres nuclis zoològics de prestigi al Maresme (Hobbyzoo, Naturcenter,  perruqueria canina CAN GOS, Mascotas…..)

Horaris de matí i tarda.