Title Image

Educador caní

Formació professional en la cura dels animals

Formació professional en la cura dels animals

Aquest curs és un nou model de formació que combina aspectes teòrics i una elevada formació pràctica en centres especialitzats que permet accedir a un mercat de treball vinculat al món animal. Clíniques veterinàries, perruqueries canines, protectores i botigues especialitzades són els nostres col·laboradors habituals.

Els nostres cursos es poden fer presencialment o tutoritzats on line amb pràctiques i el catàleg formatiu contempla entre d’altres: Auxiliar tècnic veterinari, perruqueria, ensinistrament, fisioteràpia de gossos i gats.

A qui va dirigit: A tots aquelles persones que s’apassionin amb els animals i amb el medi ambient. A partir de 16 anys i sense requeriments de titulació.

Psicologia canina i educació

Curs de 200 hores (100 hores en pràctiques) que combina els aspectes fisiològics i psicològics del comportament animal (gos) i les tècniques bàsiques de l’ensinistrament i del modelatge de conductes inadequades en entorns domèstics i de relació quotidiana.

S’estudia el desenvolupament psicològic i l’adaptació a l’entorn des que el gos és un cadell fins que arriba a l’edat adulta, i s’aprèn a reconduir les conductes agressives, d’ansietat, de pors i altres comportaments inadequats.

Les pràctiques es realitzen a MASCOTES i a la Fundació DAINA (SPAM) de Mataró amb l’etòleg Ramon Torralba.

Horaris de tarda.