Title Image

1401 places de professorat i personal tècnic de formació professional

1401 places de professorat i personal tècnic de formació professional

Aquesta darrera setmana s’ha concretat i publicat la convocatòria al cos de professorat i personal tècnic de formació professional. Un total de 1401 places vinculades al professorat ( 759) i al professorat tècnic (642), en una de les convocatòries més nombroses dels darrers cursos.

Les proves estan vinculades a una prova temàtica que inclou el desenvolupament d’un tema i d’un supòsit pràctic i a una prova més pràctica vinculada a la defensa d’una programacio didàctica i el desenvolupament d’unitats didàctiques.

El calendari de l’oposició ja està predefinit (15 de juny de 2019) i això accelera qualsevol procés de preparació. Triangle acadèmia es presenta com un referent en la preparació d’oposicions al cos de mestres i al cos de professors de secundària i per això us animem a preparar-se amb el nostre acompanyament!!!

Us passem l’enllaç a la informació completa de la convocatòria i us animem a assistir a la sessió informativa d’aquest proper dissabte 19 de gener a les 11.00, on els formadors explicaran els ets i uts de la covocatòria i el nostre model docent de preparació.