Title Image

150 places de bombers per a aquest proper 2017

150 places de bombers per a aquest proper 2017

El President de la Generalitat ha anunciat que en els propers pressupostos s’inclourà un paquet de 7.000 nous funcionaris, 150 dels quals es vincularan al cos de bombers. Caldrà  estar molt preparat, ja que són poques places i molts candidats que es presentaran amb una excel·lent preparació física i extremadament motivats.

Formació en la prova temàtica, psicotècnics d’intel·ligència i personalitat, entrevistes i prova física fan que l’oferta formativa a Triangle Acadèmia sigui garantia d’èxit. Professors experts i vinculats al cos de bombers, amb temaris actualitzats i seguiment exhaustiu.

Clica aquí i obté més informació del nostre programa formatiu.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad