Title Image

435 places Mosso d’esquadra 2021

435 places Mosso d’esquadra 2021

Oferta d’ocupació pública d’administració i serveis del 2020 ja ha estat anunciada per la Generalitat de Catalunya, i ofereix 395 places + 10 % addicional (435 places en total) de mosso d’esquadra de l’escala bàsica. És una molt bona notícia que dóna continuïtat a les darreres convocatòries i que anuncia un seguit d’anys de convocatòries similars en el cos de mossos..

Els requisits, són els habituals de les darreres convocatòries: batxillerat o equivalent, sense requeriment d’alçada i les proves inclouen una prova cultural (temari + cultura general i actualitat), tests aptitudinals, proves físques, mèdiques i diverses proves de personalitat. Revisa la darrera convocatòria i valora la possibilitat d’una bona preparació. Aconsegueix l’objectiu de ser funcionari d’un cos de seguretat amb gran prestigi.

Informa’t dels nostres programes formatius.

Informació de mossos d’esquadra

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad