Title Image

2946 places de professorat secundària

2946 places de professorat secundària

Segons les previsions i anuncis fets pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, aquest proper curs s’ofertaran 2946 places de professorat de secundària. Aquesta és la primera d’un seguit de convocatòries que farà que en 3/4 anys es convoquin més 7500 places de professorat de secundària ( a banda les que es convoquin per a la FP).

Sensae cap mena de dubte, aquest és una de les millors notícies que podien rebre les persones que tenen les titulacions necessàries i/o aquelles que estan en processos d’interinatge.

El darrer any es van convocar nombroses places al cos de mestres, però calia completar la convocatòria amb aquestes 2946 places. Els candidats hauran de conèixer el procés opositor i preparar-se amb les millors garanties per a poder aprovar-les i aconseguir una plaça fixa¡¡.

Les proves consisteixen en el desenvolupament i defensa de la programació i unitats didàctiques o d’intervenci´, en el desenvolupamet d’un supòsit pràctic associat a l’especialitat i amb el desenvolupament final d’un tema dels escollits.

us passem l’enllaç a l’informació institucional per a que podeu contrastar tota aquesta informació:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/professors/oposicions/ingres-acces-cossos-docents/

i us animem a fer una preparació professional i personalitzada amb nosaltres!!