Title Image

500 noves places de mosso d’esquadra

500 noves places de mosso d’esquadra

El President de la Generalitat ha anunciat que en els propers pressupostos s’inclourà un paquet de 7.000 nous funcionaris, 500 dels quals es vincularan al cos de mossos d’esquadra. Caldrà  estar molt preparat, doncs no es convoquen places des del 2011 i són molts els candidats que durant aquest temps s’han preparat amb els temaris publicats i han mantingut un excel·lent to físic que farà que l’accés sigui molt competitiu.

Formació en la prova temàtica, psicotècnics d’intel·ligència i personalitat, entrevistes i un constant assessorament i estimulació fan que l’oferta formativa a Triangle Acadèmia sigui garantia d’èxit

Clica aquí i obté més informació del nostre programa formatiu.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad