Title Image

Nou programa formatiu subvencionat pel Servei Català d’ocupació. Fundació Universitària Martí l’Humà i Triangle Acadèmia

Nou programa formatiu subvencionat pel Servei Català d’ocupació. Fundació Universitària Martí l’Humà i Triangle Acadèmia

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos d’una nova col·laboració entre la Fundació Universitària Martí l’Humà i Escola d’Adults Triangle. Aquesta col·laboració es concreta en un nou programa dirigit a joves entre 16 i 29 anys, que cerquen un recolzament efectiu per aconseguir els seus propis objectius professionals. Aquest programa formatiu i ocupacional es realitza a les instal·lacions del Triangle (Mataró) i està organitzat per la Fundació Universitària Martí l’Humà. El curs és totalment gratuït (subvencionat per el Servei d’Ocupació de Catalunya) i té una durada de 9 mesos.

El programa JOB e-LOGIS, ECOMMERCE I SERVICE s’adreça a joves que desitgen iniciar una trajectòria professional sòlida, emprendre el seu propi projecte o formar-se en continguts especialitzats. En totes les Formacions es realitzen i s’obtenen certificats professionals en especialitat de Logística, Comerç o Sociosanitari.

Per assolir els teus objectius, desenvoluparem una primera fase de coneixement del mercat, una segona fase de formació específica i pràctiques laborals i una tercera fase d’acompanyament a la inserció.

Els requisits per participar son:

–          Has d’estar inscrit/a a l’OTG com a demandant d’ocupació

–          Has d’estar inscrit/a al fitxer Nacional de Garantia Juvenil

–          No estudiar cap curs oficial

Si tens dubtes, nosaltres t’ajudem! Posa’t en contacte amb la Fundació Universitària Martí l’Humà, amb la tècnica (Cynthia Osuna), al correu logis-maresmefumh.cat o al telèfon 676895015, i t’explicarem amb detall l’abast del programa.

Encara hi ha places disponibles!