Title Image

Nou programa formatiu subvencionat pel Servei Català d’ocupació. Fundació Universitària Martí l’Humà i Triangle Acadèmia

Nou programa formatiu subvencionat pel Servei Català d’ocupació. Fundació Universitària Martí l’Humà i Triangle Acadèmia

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos d’una nova col·laboració entre la Fundació Universitària Martí l’Humà i Escola d’Adults Triangle. Aquesta col·laboració es concreta en un nou programa dirigit a joves entre 16 i 29 anys, que cerquen un recolzament efectiu per aconseguir els seus propis objectius professionals. Aquest programa formatiu i ocupacional es realitza a les instal·lacions del Triangle (Mataró) i està organitzat per la Fundació Universitària Martí l’Humà. El curs és totalment gratuït (subvencionat per el Servei d’Ocupació de Catalunya) i té una durada de 9 mesos.

El programa JOB e-LOGIS, ECOMMERCE I SERVICE s’adreça a joves que desitgen iniciar una trajectòria professional sòlida, emprendre el seu propi projecte o formar-se en continguts especialitzats. En totes les Formacions es realitzen i s’obtenen certificats professionals en especialitat de Logística, Comerç o Sociosanitari.

Per assolir els teus objectius, desenvoluparem una primera fase de coneixement del mercat, una segona fase de formació específica i pràctiques laborals i una tercera fase d’acompanyament a la inserció.

Els requisits per participar son:

–          Has d’estar inscrit/a a l’OTG com a demandant d’ocupació

–          Has d’estar inscrit/a al fitxer Nacional de Garantia Juvenil

–          No estudiar cap curs oficial

Si tens dubtes, nosaltres t’ajudem! Posa’t en contacte amb la Fundació Universitària Martí l’Humà, amb la tècnica (Cynthia Osuna), al correu logis-maresmefumh.cat o al telèfon 676895015, i t’explicarem amb detall l’abast del programa.

Encara hi ha places disponibles!

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad