Title Image

8 places d’agent de policia local a Mataró

8 places d’agent de policia local a Mataró

Anunciades les bases i pendent de convocatòria immediata de 8 places d’agent de la policia local a Mataró. D’aquestes 8 places, 5 són d’accés lliure i 3 són de mobilitat horitzontal.

Aquestes 5 places es fan mitjançant un procés d’oposició que inclou proves temàtiques (temari de 20 temes), proves psicotècniques i de personalitat, proves físiques i mèdiques.

Els requisits d’accés són tenir 18 anys, graduat en ESO 1,60 les dones i 1,65 els homes i el permís de conduir B i A2, així com el permís A al finalitzar el període de pràctiques.

Les oposicions als cossos de seguretat són complexes doncs abarquen molts temes i cal desenvolupar sistemàticament els continguts i la seva preparació. En aquest cas és recomanable una formació que dirigeixi i acompanyi les motivacions de l’estudiant, conèixer bé la dificultat de les proves i tenir bons formadors.

Triangle acadèmia ofereix aquesta formació en horaris de matí i de tarda i amb professorat viinculat al cos de la policia local que coneix i ajuda a preparar una oposició amb més possibilitats d’éxit