Title Image

Accés a la Universitat per a més grans de 25 anys. proves 2021

Accés a la Universitat per a més grans de 25 anys. proves 2021

Ahir dissabte 17 d’abril va tenir lloc la prova de la fase general per accedir a la universitat les persones més grans de 25 anys. Aquesta és una prova que té un llarg recorregut en el sistema educatiu català i que permet a les persones que en el seu moment no van poder completar els estudis que donen accés directe a la Universitat (Batxillerat i CFGS), una segona oportunitat d’accés a un grau universitari.

La prova consta de dues parts, una fase general que inclou una prova de comentari de text, una de català i castellà, així com una prova d’una tercera llengua. Després es complementa amb una prova específica (a realitzar dissabte vinent), on es trien dues assignatures que estan condicionades per l’elecció del grau universitari que es vulgui cursar.

Els únics requeriments són els d’edat, i el fet de no tenir títol que permeti un altre tipus d’accés a la Universitat. És una prova que amb una bona preparació pot ser una molt bona oportunitat per a totes aquelles persones que tenen en les seves expectatives personals i/o professionals la intenció d’iniciar estudis universitaris.

Podeu trobar tota la informació de la prova, en aquest enllaç:

http://universitats.gencat.cat/ca/que_puc_fer/25_anys/

i tota la informació del nostre model de preparació a:

https://triangle-academia.com/escola-dadults/acces-a-la-universitat-per-a-majors-de-25-anys/