Title Image

Primer cicle de xerrades:Eines per accedir al món laboral

Primer cicle de xerrades:Eines per accedir al món laboral

Aquest divendres 24 i el proper divendres 31 tindrà lloc per a tots els alumnes i ex-alumnes de Triangle Acadèmia un taller en dos sessions per acompanyar els nostres estudiants en l’accés al món laboral.

Per fer-ho, hem dissenyat una primera sessió que s’inicia amb el suggerent títol “Saps com treure-li suc a les xarxes socials?” a càrrec de Judith Vives (consultora de comunicació i marketing digital), i on explicarem com optimitzar la gestió dels perfils en les xarxes socials (Linkedin, facebook o instagram).

La segona sessió fa referència a com preparar un Currículum Vitae i com preparar una entrevista personal i estarà a càrrec de Luciana Zelikowicz (psicòloga) 

Aquestes sessions es tornaran a fer a partir del mes d’octubre també per als nostres alumnes i ex-alumnes. Està previst però fer una formació més extensa que desenvolupi aquesta temàtica després de setmana santa. En aquest cas estarà dirigida a petits empresaris o professionals que vulguin optmitzar la seva presència en les xarxes socials i fer-ne un ús professional de les mateixes.

 

Properament us anunciarem la durada i les condicions d’aquesta formació