Title Image

comunicat de Triangle Acadèmia

comunicat de Triangle Acadèmia

Al llarg d’aquesta setmana, continuarem fent classe en tots els nostres programes formatius, però som conscients i entenem perfectament que alguns dels nostres alumnes no assisteixin durant aquests dies a classe. Per aquest motiu, no desenvoluparem activitats avlauadores que puguin repercutir en la formació i puguin condicionar el seguiment normal del curs.

Triangle Acadèmia és un centre educatiu de règim privat, i respecta tots els posicionaments que puguin tenir el seus alumnes i col·laboradors. des de la Direcció però, volem manifestar que l’única solució hauria de passar pel diàleg entre totes les parts, i en aquest sentit, manifestem el nostre rebuig a l’empresonament injustificat i mostrem el nostre suport i solidaritat a les famíles dels que són privats de llibertat.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad