Title Image

Continuem amb les pràctiques¡¡¡

Continuem amb les pràctiques¡¡¡

Els nostres cursos d’auxiliar veterinari tenen una característica fonamental, l’ensenyament pràctic. Tots els continguts del temari, es complementen amb una acurada selecció de pràctiques on els nostres estudiants apliquen els coneixements adquirits.

Les pràctiques es desenvolupen al mateix Triangle, a la clínica veterinària de l’SPAM o en diferents nuclis zoològics amb els quals mantenim convenis de col·laboració.

Aquesta formació és un argument clau en l’elevat nivell d’ocupació que obtenen els nostres graduats (per sobre del 50%). Animeu-vos a conèixer el món dels animals i forma’t per treballar en aquest entorn¡¡¡

 

 

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad