Title Image

Convocada primera prova GUB 3 d’octubre 2020

Convocada primera prova GUB 3 d’octubre 2020

Aquesta passada setmana s’ha publicat la data de la primera prova de la convocatòria de 282 places d’agents de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.


El Tribunal Qualificador del procés de referència anuncia que la 1a prova (prova Cultural i Teòrica), 2a prova (Tests aptitudinals), 3a prova (prova de coneixements de llengua anglesa) i primera part de la 6a prova (tres qüestionaris corresponents a la prova de personalitat i competències) es realitzaran el dia 3 d’octubre de 2020.
Properament es publicarà la convocatòria nominal amb el lloc, l’hora i l’aula de cada persona aspirant.

Desitgem moltíssima empenta al nostres candidats, i us animem a la resta a començar la preparació de les noves proves previstes per l’any vinent¡¡

Més Informació

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad