Triangle Acadèmia
Title Image

Convocades 750 places de mosso d’esquadra.

Convocades 750 places de mosso d’esquadra.

750 places de l’escala bàsica de mossos d’esquadra han estat convocades aquest passat divendres 11 de gener de 2019. Es tracta de la convocatòria més nombrosa dels 10 darrers anys i esperem que la primera d’una sèrie de convocatòries en els propers anys. Recordeu les persones interessades que podeu presentar la sol·licitud fins el 8 de febrer del 2019.

Els requisits dels aspirants són els mateixos que en l’anterior convocatòria (2017), i els més rellevants són estar en disposició del batxillerat o formació equivalent (en aquest cas cal consultar les taules d’equivalència abans de desestimar aquesta possibilitat), les alçades de 165 pels homes i 160 per les dones i estar en possessió del carnet de conduir B.

Les proves, també estan definides i són: una prova temàtica (segons temari actualitzat) que inclou cultura general i actualitat, proves psicotècniques, proves de personalitat i entrevista, proves físiques i requeriments mèdics.

Podeu consultar tots aquests punts de forma més detallada en l’enllaç:

https://mossos.gencat.cat/ca/els_mossos_desquadra/acces_al_cos/ingres_al_cos_de_mossos_desquadra/

No cal dir que aquesta oposició serà molt popular i amb molta competència, és per això que cal que us prepareu tant per les proves teòriques com per les proves físiques amb la millor de les predisposicions i millor si ho feu assessorats per professionals en la formació d’oposicions com Triangle acadèmia.

Us esperem per informar-vos i per preparar-vos de la millor manera possible!!!