Title Image

convocades 750 places mosso esquadra. 2019

convocades 750 places mosso esquadra. 2019

Aquest passat divendres, s’ha publicat la convocatòria 2019 de mossos d’esquadra. Un total de 750 places de nous mossos que a partir d’aquest moment i fins el 29 de novembre hauran d’inscrriure’s al proces de selecció publicat.

Aquest procés de selecció inclou una prova teòrica basada en un primer exercici de 30 preguntes sobre el temari publicat, i un segon exercici que valorarà les aptituds intel·lectuals i de raonament dels candidats.

En aquesta primera prova s’ha suprimit el test psicotècnc (es concentra en la tercera prova), i s’afegeix una qualificació de nota mínima en els dos exercicis per continuar en el procés selectiu.

Una segona prova física amb els exercicis habituals: circuit d’agilitat, pressió sobre banc i cursa llançadora i una tercera prova on es valora l’adequació psicoprofessional (entrevista i psicotècnic de personalitat)

Aquest procés de selecció es complementa amb una estada a l’escola de policia i un període de pràctiques.

Com podeu veure, és una oposició complexa però molt atractiva pel nombre de places i per les expectatives de continuïtat en anys futurs.

Per tot això, valoreu la possibilitat de preparar-vos les proves temàtiques, de personalitat i les proves físiques en un centre amb molt de recorregut formatiu com és Triangle Acadèmia. Tenim cursos de matí, de tarda i de dissabtes al matí, on preparem les diferents proves amb professorat experimentat. Us esperem ben aviat¡¡¡

enllaç a la convocatòria

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad