Title Image

Convocades 756 places de tècnic especialista en educació infantil

Convocades 756 places de tècnic especialista en educació infantil

Aquest passat dimecres 1 de juliol han estat convocades les esperades 756 places de tècnic/a especialista en educació infantl (coneguts com TEIS). Aquesta convocatòria recull les places acordades tant en el 2017 com en el 2018. Us passem l’enllaç a la convocatòria completa

Les instàncies es poden presentar fins el 31 de juliol de 2020, i ho poden fer les persones que disposin del títol de tècnic superior en educació infantil o superior (per exemple mestre d’educació infantil).

L’oposició presenta una primera part d’exercicis eliminatoris amb un primer qüestionari de 60 preguntes (20 vinculades a un temari transversal i 40 vinculades a un temari específic). Un segon exercici consta d’un supòsit pràctic propi de les tasques a desenvolupar. Posteriorment el procés es complementa amb un concurs de mèrits vinculats bàsicament a l’experiència professional i a les titulacions de rang superior.

És una molt bona oportunitat per accedir al cos de tècnics i desenvolupar una tasca en l’àmbit educatiu. A triangle acadèmia disposem del professorat expert, del material adequat i d’una àmplia experiència en la preparació d’opsicons en l’àmbit educatiu. Demana informació a Triangle acadèmia per una molt bona preparació¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad