Title Image

Convocatòria d’oposicions als cossos docents de professorat 2019 – 4.892 PLACES

Curs per a oposicions de Cossos Docents i Professorat

Convocatòria d’oposicions als cossos docents de professorat 2019 – 4.892 PLACES

Nova Convocatòria d’oposicions als cossos docents de professorat 

La convocatòria d’oposicions als cossos docents de professorat 2019, per a ESO i Batxillerat, estan a punt de ser ppublicades. En la mesa sectorial del passat 18 de desembre es va aprovar la distribució de places per especialitat amb un total de 4892 places. També l’aproximació del calendari de les oposicions que preveu per aquest 15 de gener l’inici del període d’inscripció i per mitjans de juny l’inici del procés d’oposició.

Exercicis de les oposicions als cossos docents de professorat

Les oposicions als cossos docents de professorat són complexes i consten de dos exercicis. El primer és el desenvolupament i presentació d’una programació i de les unitats didàctiques en un entorn acadèmic. Un segon exercici que inclou un supòsit pràctic (70% de la qualificació d’aquest exercici) i el desenvolupament d’un dels temes. (30% restant). Un cop superats aquests exercicis, s’incorporen a la qualificació els mèrits adquirits per titulació, per experiència laboral o per formació complementària adquirida.

És un procés complex que cal conèixer des del seu inici, valorant els requeriments que s’hi demanen, tenir una titulació universitària superior i la capacitació pedagògica corresponent. Els anys d’experiència en l’escola pública, concertada o privada comptabilitzen de diferent manera però sempre en el cas d’haver superat els dos exercicis de l’oposició.

La preparació de les proves per a la convocatòria d’oposicions als cossos docents de professorat 2019 és fonamental per obtenir un bon resultat. I més en una oposició competida com serà aquesta després de molts anys sense oferta de places rellevant.

Prepara les oposicions als cossos docents de professorat amb la formació de Triangle acadèmia

Triangle acadèmia som experts en la preparació d’oposicions als cossos docents, des de fa anys ens dediquem amb una metodologia que inclou el desenvolupament general de l’estructura de programació i el suport tutoritzat al desenvolupament individual d’aquesta programació.

Podeu trobar tota la informació de la nostra oferta formativa al web, ja que comencem nous cursos aquest mateix mes de gener 2020. Bona oposició a totes/tots!!

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad