Title Image

COVID-19. Un repte per a la formació

COVID-19. Un repte per a la formació

Triangle Acadèmia és un centre de formació presencial amb instal·lacions i equipaments que configuren un entorn òptim pr a l’aprenentatge actiu i amb la seguretat sanitària requerida.

Actualment, estem dirigint tots els esforços a programar una oferta formativa que es pugui desenvolupar amb la màxima normalitat, de manera presencial com ho hem fet habitualment, o per mitjans digitals com hem anat fent en els darrers temps. Totes dues opcions amb les mesures de seguretat sanitària necessàries, i amb la garantia de qualitat acadèmica dels seus programes.

Per això, i des del punt de vista sanitari hem previst diferents accions per aquest proper curs: adequació del nombre d’estudiants a les capacitats de les aules, increment de torns horaris, acompanyament digital dels programes formatius, i mesures sanitàries imprescindibles per a minimitzar els riscos de contagi.

I en el cas, no desitjat, que calgués un nou confinament, l’experiència acumulada pels nostres docents i la nostra capacitat d’adaptació i resposta tecnològica són arguments que ens donen tranquilitat per encarar el nou curs amb les millors expectatives per a totes aquelles persones que ens depositin la confiança en la seva formació.

Us animem doncs, a mantenir les vostres expectatives personals, acadèmiques i professionals, i esperem poder acompanyar-vos en aquest viatge. BON CURS 2020/21!!!