Title Image

“El pacto”, una pel·lícula amb protagonista especial per a la gent de Triangle Acadèmia

“El pacto”, una pel·lícula amb protagonista especial per a la gent de Triangle Acadèmia

Aquest passat divendres 17 d’agost s’ha estrenat la pel·lícula “El pacto”, aquesta pel·lícula dirigida per David Victori, i interpretada en els seus principals personatges per Belén Rueda, Darío Grandinetti i Mireia Oriol, té un significat especial per a totes les persones de la comunitat del Triangle,  la Mireia va estar durant un temps professora nostre i ens sentim molt contents per la seva carrera com intèrpret.

La pel·lícula planteja un dilema que ens farà reflexionar fins on estan els límits que un ésser humà estaria disposat a acceptar per salvar la vida d’una persona estimada. Aquesta reflexió es desenvolupa fins a extrems màxims, i és aquí on els personatges han de transmetre la seva habilitat i talent per transportar el dubte als espectadors.

Nosaltres, des del Triangle, estem encantats amb el paper desenvolupat per la Mireia, i només esperem que la seva carrera es consolidi i que la seva professionalitat i tarannà sigui el mateix que va tenir mentre estava al capdavat de les aules al Triangle.

Els nostres millors desitjos, Mireia!!!