Title Image

Els nostres alumnes del Curs Tècnic d’animals salvatges visiten el CRARC

Els nostres alumnes del Curs Tècnic d’animals salvatges visiten el CRARC

Ens ha fet molta il·lució que després d’un any i per culpa dels diferents confinaments, els nostres alumnes matriculats en el curs d’animals sañlvatges, hagin pogut visitar aquesta setmana passada el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC). El CRARC, situat a la població de Masquefa (Barcelona), és l’únic centre de Recuperació de Fauna Salvatge de l’Estat especialitzat en rèptils i amfibis.

Les instal.lacions estan obertes al públic i la vista es converteix en una experiència única ja que ben segur que serà una oportunitat per estar a prop d’aquests animals: tortugues terrestres i aquàtiques, serps tropicals, cocodrils i caimans, iguanes i altres llangardaixos, serps….La missió del centre és la rehabilitació de fauna silvestre autòctona amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural.

Els animals arriben aquí per diferents motius: perquè estan malalts i, un cop guarits, es retornen a casa seva perquè han estat abandonats o simplement perquè els propietaris ja no se’n poden fer càrrec i per això porten els animals a aquest centre. Els animals exòtics també provenen de decomisos per tràfic il·legal.Una altra finalitat del centre és l’educació ambiental, i per això han creat el Taller de natura.

Els cursos que fem a Idea Mataró, estan vinculats d’una banda al cobneixement dels animals, i complementem una rigorosa tasca teòrica, amb un desplegament de pràctiques i amb la presència de professionals experts. Pots trobar tota la informació dels nostres cursos a: Idea Mataró