Title Image

Éxit en les primeres jornades de conscienciació animal i abandonament. SPAM

Éxit en les primeres jornades de conscienciació animal i abandonament. SPAM

Éxit en les primeres jornades de conscienciació animal i abandonament. SPAM. Aquest dijous passat, van tenir lloc a TECNOCAMPUS, la primera jornada de sensibilització sobre l’abandonament i el maltracte a diferents tipus d’animals. Amb un sala plena de persones vinculades al món de les protectores, tant com a gestors o com a voluntaris, van ser presents en les diferents ponències, intervenint en els diferents debats oberts que es produïen al final de cada presentació.

Triangle-Idea Mataró va col·laborar en l’acte i va aportar diferents estudiants dels seus programes formatius, incorporant en aquesta formació la variable de sensibilització i conscienciació tant necessaris en aquest sector.

Una mostra més de la col·laboració entre SPAM i IDEA-MATARÓ que amb tota seguretat continuarà en els propers mesos.

 

Gràcies a tots¡¡¡

 

 

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad