Title Image

Incorporem la tecnologia QR en les nostres aules

Incorporem la tecnologia QR en les nostres aules

Un dels eixos estratègics per aquest curs a Triangle Acadèmia és la incorporació d’avenços tecnològics que millorin les prestacions pedagògiques dels alumnes.

Aquesta setmana hem estat treballant en la classe de Graduat en ESO (mòdul de Geografia) amb un aplicació amb codi QR. L’experiència ha estat molt positiva, a partir d’un test amb 4 respostes alternatives per pregunta, els alumnes disposaven d’un full amb codi QR, i segons l’orientació del full s’associava una possible resposta (a, b, c , d).

Amb un smartphne es filmava un video amb la resposta de cada alumne i finalment es valorava el resultats obtinguts per cada alumne en la pregunta i al final del test.

Una manera intel·ligent d’aplicar la tecnologia a l’aula, incrementant l’interès de l’alumnat per l’assignatura¡¡¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad