Title Image

l’11 de desembre, data per a la primera prova del cos superior. Generalitat de Catalunya

l’11 de desembre, data per a la primera prova del cos superior. Generalitat de Catalunya

En el portal ATRI de la Generalitat de Catalunya s’ha publicat la data per a la primera prova al cos superior de la Generalitat de Catalunya. Aquest anunci feia temps que s’esperava doncs ja feia 2 anys que van publicar la convocatòria. Aquesta oposició requereix titulació universitària superior i consta de les següents places:

Torn de lliure accés:

 • Opció general: 264 places. D’aquestes places, 12 es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
 • Opció jurídica: 105 places. D’aquestes places, 5 es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
 • Opció econòmica: 17 places. D’aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades
 • Opció de prevenció: 18 places. D’aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
 • Opció de medi ambient: 14 places. D’aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.

 Torn de promoció interna:

 • Opció general: 216 places. D’aquestes places, 12 es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
 • Opció jurídica: 85 places. D’aquestes places, 5 es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
 • Opció econòmica: 13 places. D’aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
 • Opció de prevenció: 16 places. D’aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
 • Opció de medi ambient: 12 places. D’aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.

El procediment de selecció és el de concurs oposició.

Primera prova

Consta de tres exercicis.

 • a) Primer exercici: test de coneixements sobre la part comuna del temari.
  De caràcter obligatori i eliminatori.
 • b) Segon exercici: preguntes de resposta breu de la part comuna del temari.
  De caràcter obligatori i eliminatori.Per a les persones aspirants que participin pel torn de lliure accés, consisteix a respondre 10 preguntes de resposta breu i per a les persones que participin pel torn de promoció interna, consisteix a respondre 8 preguntes de resposta breu.
 • c) Tercer exercici: test de competències professionals.
  Obligatori i no eliminatori.Consisteix a respondre un qüestionari sobre les competències professionals del perfil professional del cos convocat,

Segona prova

Aquesta prova és específica de cada opció i consta de dos exercicis que són comuns per als dos torns (lliure accés i promoció interna).

 • a) Primer exercici: test de coneixements sobre la part específica del temari.
  De caràcter obligatori i eliminatori per cadascuna de les opcions.
 • b) Segon exercici: supòsit pràctic.
  De caràcter obligatori i eliminatori per a cadascuna de les opcions.

Tercera prova

Consta de dos exercicis.

 • Primer exercici: coneixements de llengua catalana.
  De caràcter obligatori i eliminatori per a les persones aspirants que no estiguin exemptes de realitzar-lo.
  .
 • Segon exercici: coneixements de llengua castellana.
  De caràcter obligatori i eliminatori per a les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i que no estiguin exemptes de realitzar-lo

Triangle Acadèmia desitja la millor de les proves als seus candidats, esperant que la preparació hagi estat òptima i els hagi permés arrinar amb les millors condicions a les proves. Sort!!

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad