Title Image

La SIOP fa 15 anys i estrena nou format.

La SIOP fa 15 anys i estrena nou format.

Famílies interessades en conèixer les possibilitats d’estudis dels seus fills i filles, persones de qualsevol edat que volen començar un itinerari formatiu i educatiu i encara no el tenen decidit, estudiants que han de decidir com continuar el seu camí, tothom que vulgui estar al dia sobre ocupacions, …. tots i totes tenim cabuda a la Setmana de la Informació i l’Orientació Professional 2021.

Com a novetat de l’edició d’aquest any, i per primera vegada, podeu trobar tota l’oferta educativa de la comarca, activitats d’orientació, d’informació i de suport a la recerca d’estudis sense sortir de casa . Les gairebé 90 activitats organitzades en el marc de la SIOP tenen un format virtual en directe on, a més d’escoltar els ponents, podreu preguntar tots els dubtes que tingueu.  També tindreu disponibles totes aquestes activitats al seu web fins a finals de juny per si les voleu tornar a consultar quantes vegades  us calgui. 

L’assessorament individual continua sent una part important i n’hem ampliat les hores destinades per a aquesta edició, tant a famílies com a persones interessades en resoldre dubtes concrets del seu itinerari o sobre les possibilitats que ofereix la mobilitat internacional.

La SIOP és possible gràcies al treball en xarxa de diferents Serveis municipals que ens esforcem por oferir a la ciutat un recurs sobre les sortides formatives i educatives de la ciutat, els recursos relacionats amb la presa de decisions, la definició dels itineraris i altres eines de suport a la tasca orientadora. I també a la col·laboració de centres educatius, Tecnocampus, empreses i persones que duen a terme les diferents activitats, sense elles la SIOP no seria possible.

El nostre desig és que us la feu vostra, que hi participeu, que en feu les activitats, que les torneu a revisar, que us sigui útil i que la recomaneu perquè és realment un suport a la tasca orientadora, per tant, i des de fa ja 15 anys, us tornem a presentar la SIOP: aprofiteu-la i gaudiu-la.