Title Image

Nou curs d’interpretació. L’actor per dins i per fora. Candela Anton i David Solans

Nou curs d’interpretació. L’actor per dins i per fora. Candela Anton i David Solans

Què farem i què pretenem?

El curs estarà dividit en dues sessions de quatre hores cadascuna. A la primera sessió treballarem l’actor des de dins, posant èmfasi en l’autoconeixement i la reflexió, i a la segona treballarem l’actor cap enfora a través de l’expressió i la improvisació. Pretenem oferir una primera aproximació a la feina de l’actor a través del joc i d’exercicis dinàmics.

Qui ho farà?

El taller estarà impartit per Candela Antón, i comptarà amb la participació  de David Solans.

Candela Antón es dedica professionalment a la interpretació des dels 14 anys. Ha treballat en series de televisió com Polseres Vermelles, Merlí i Vida Perfecta, en cinema i en teatre. Té estudis en Humanitats, Història i Història de l’Art. L’any 2018 funda, juntament amb el dramaturg i director Daniel Tollesson, un estudi de formació i creació teatral amb base a Barcelona, la Contracultural, on actualment imparteix classes i investiga en tècniques actorals i teoria teatral.

David Solans és un conegut i reconegut actor, molt popular per la seva participació com a Bruno a la sèrie Merlí. Va protagonitzar la seva primera pel·lícula als 15 anys (Fill de Caín), i des de llavors ha treballat en nombroses sèries (Bajo sospecha, Lo que escondían sus ojos, El punto frío, Bocanorte, La caza, Monteperdido, Sapere Aude i Días de Navidad). Compagina la feina com a actor, amb el disseny sonor per a obres de teatres, doblatge, direcció i creació de guió i bandes sonores. També és fundador de Fàbrica Mudita, centre artístic que vol esdevenir a mig termini un espai cultural i de creació a Barcelona. 

A qui va dirigit?

El curs va dirigit a joves des dels 16 anys en endavant, que tinguin curiositat per saber més sobre la feina del actor. No és necessària experiència prèvia, però no és només dirigit a aquells que no han fet mai teatre. El propi format de les classes permet que hi hagi diferents nivells, i que tothom pugui aprendre des del seu prisma.

Com ho farem?

La metodologia que farem servir compagina la reflexió a través de preguntes, sobre la pròpia consciència i la feina de l’actor, i exercicis pràctics tant de dictat com d’expressió.

Quan ho farem?

Dimecres 26 d’agost (de 10 a 14h) i dijous 27 d’agost (de 10 a 14h)

Quant val?

Matrícula                               30 €                Curs                                        120 €

Places limitades (s’accepten 12 inscrits per opció, en rigorós ordre d’inscripció), mínim 8   

On ho farem?

A les instal·lacions de Triangle Acadèmia de Mataró (Carres Sant Josep Oriol, 21), en espais climatitzats i amb totes les garanties sanitàries imposades per les autoritats sanitàries.

On m’inscric?

A Triangle acadèmia enviant whatsapp al telèfon 669445166 o per mail a triangle@triangle-academia.com. Posteriorment, ens posarem en contacte amb vosaltres.