Title Image

Nou portal a Mataró: estudiaramataro.cat

Nou portal a Mataró: estudiaramataro.cat

Aquest mes d’abril i aprofitant la SIOP s’ha presentat un nou portal informatiu amb tota la formació postobligatòria a Mataró,(podeu accedir-hi a través de la direcció  www.estudiaramataro.cat) . Aquest portal s’ha de convertir en una eina rellevant per a totes aquelles persones que estiguin interessades en continuar o en iniciar de nou estudis i ho vulguin fer a partir de l’oferta educativa de la ciutat.

Els tres punts remarcables són, d’una banda el recull de l’oferta i de centres. De forma àgil es pot consultar tota la oferta formativa i accedir a les pàgines pròpies dels centres per ampliar-ne la informació.

Un segon punt és l’eficàcia del cercador, per a totes aqueles persones que vulguin tornar a estudiar, el cercador els hi permet ajustar el que poden estudiar. A partir de criteris com l’edat o el nivell d’estudis de l’usuari es poden fer cerques selectives i ajustar clarament els resultats possibles. Sense cap mena de dubte, una molt bona eina d’assessorament¡¡¡

I el tercer punt a considerar ha estat l’espai de col·laboració que s’ha creat entre els tècnics d’educació de l’Ajuntament de Mataró i el personal de Triangle Acadèmia. Aquesta col·laboració s’ha fet en l’entorn de la Comissió de l’ensenyament d’adults vinculada al consell de la FP.,  i ha significat una experència paradigmàtica de col·laboració entre les institucions públiques i les entitats privades.

Esperem, sense cap mena de dubte, que aquest tipus de col·laboracions es mantinguin o s’augmentin en el futur immediat¡¡¡

Molt bona feina i moltes gràcies a tots els que hem viscut aquest projecte¡¡¡¡

 

 

 

Podeu accedir-hi a través de la direcció  www.estudiaramataro.cat