Title Image

Nova convocatòria mossos d’esquadra

Nova convocatòria mossos d’esquadra

Aquest dimarts s’ha publicat la nova convocatòria de mossos d’esquadra. 850 noves places amb una reserva del 40% reservades a dones per incentivar la paritat.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat una nova convocatòria de 850 places al cos de Mossos d’Esquadra en la categoria de mosso de l’escala bàsica (grup C, subgrup C1). Aquesta és la segona convocatòria de 850 places que surt enguany i es farà mitjançant concurs d’oposició lliure. El període d’inscripcions comença avui, 13 de setembre. Per tal d’afavorir la paritat al cos de Mossos d’Esquadra, el 40% de les places es reservaran a dones, com s’ha anat fent en les darreres convocatòries. Amb aquest compromís, el govern vol incentivar que tant homes com dones es presentin a la convocatòria.

Triangle Acadèmia fa més de 25 anys que preparar amb un elevat èxit aquesta oposició. Informa´t d’aquesta oportunitat¡¡

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad