Title Image

Nova edició del Saló de l’Ensenyament.

Nova edició del Saló de l’Ensenyament.

Des d’avui i fins el 24 de març s’està duent a terme la nova edició del Saló de l’Ensenyament.

Malgrat els 30 anys que fa que es va iniciar aquesta iniciativa per guiar als més joves dins el laberint d’oportunitats que és el món de l’oferta educativa, cada any és més recomanable fer-hi una visita.

La innovació permanent dins l’oferta d’estudis que ens ofereix el mercat educatiu fa que sigui d’allò més recomanable convidar als nostres alumnes a fer-hi una visita.

No obstant això, creiem que seria molt recomanable que el Saló fos una oferta gratuïta que permetés tant al jovent com als professionals de l’ensenyament i també als pares fer-ne ús.

El Saló de l’Ensenyament posa a disposició de l’alumnat i el professorat activitats, serveis i material per conèixer més a fons les característiques dels itineraris formatius i ajudar a l’estudiant en la seva presa de decisió.

El Saló de l’Ensenyament, se celebra en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona, una de les gran cites del món educatiu que engloba:

  • Saló de l’Ocupació Juvenil. Si ets una persona jove d’entre 16 i 35 anys que busques feina, tot just has acabat els estudis o vols reorientar la teva vida professional.

//www.salocupaciojuvenil.com/ca/

  • Saló de l’Ensenyament.

http://www.ensenyament.com/ca/

  • Saló Futura posa a disposició d’aquells estudiants que volen continuar els seus estudis, serveis i material per conèixer més a fons les posibilitats dels itineraris formatius i ajudar a l’estudiant en la seva presa de decisió.

.http://www.salofutura.com/ca/