Title Image

Oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Mataró 2021

Oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Mataró 2021

L’Ajuntament de Mataró ha aprovat una oferta d’ocupació pública per al període 2021 – 2023, que inclou places d’accés lliure i places COT (consolodicació ocupació temporal), per un total de 148 places.

Aquesta oferta inclou 13 places d’agent de la policia local, i un gran nombre de places de tècnics i personal de gestió (categories A1 i A2).

Podeu consultar la relació de places a l’enllaç:

https://www.mataro.cat/ca/lajuntament/oferta-docupacio-publica

i tota la informació per a la seva preparació a Triangle acadèmia, us esperem amb el nostre professorat expert, amb un material actualitzat i acurat a la convocatòria i amb el nostre assessorament sincer.

Anima’t a conèxer el nostre model acadèmic tant en formats presencials, com en formats virtuals, adaptats a les teves necessotats formatives i a la teva disponibilitat.

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad