Title Image

ofertades 150 places Guàrdia Urbana Barcelona

ofertades 150 places Guàrdia Urbana Barcelona

Ja ha estat publicat l’anunci de l’aprovació de l’oferta pública de 150 places al cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Probablement en els propers dies tindrem la convocatòria de les mateixes i ja podrem aproximar una data d’examen que pot ser durant el mes de juny i juliol.

Els requisits d’aquestes places són els habituals en els cossos de seguretat, 18 anys, 1,60 les dones i 1,70 els homes, el permís B i l’A2 al finalitzar el període de formació en l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el graduat en ESO com a requisit acadèmic (un gran avantatge¡¡¡).

Les proves consisteixen en un qüstionari de cultura general i actualitat i un segon qüestionari referit al temari (15 temes). Una prova psicotècnica aptitudinal, les proves d’aptitud física, una prova de personalitat i competència i una darrera prova mèdica.

Certament és una oposició complexa pel nombre de proves, però atractiva pel nombre de places. Una bona preparació augmenta les opcions de cara a un procés molt competitiu  i Triangle Acadèmia prepara des de fa més de 20 anys aquestes oposicions amb molts bons resultats.

 

enllaç a la convocatòria: https://cido.diba.cat/oposicions/7653860/150-places-dagent-de-la-guardia-urbana-ajuntament-de-barcelona