Title Image

Les oposicions als Ajuntaments

Les oposicions als Ajuntaments

Des de fa molts anys a Triangle Acadèmia preparem oposicions a les administracions locals. Aquesta és una oposició que malgrat la crisi econòmica i la crisi en les administracions públiques s’ha mantingut amb una certa vigència, cobrint places de personal interí.

Aquest personal ha de cobrir places amb tasques administratives bàsiques, sense tenir la consideració de funcionaris, tot i que aquesta experiència en l’administració pot ser valorada en futurs processos de selecció.

Actualment estem preparant oposicions a l’Ajuntament de Mataró (administratius), Cabrera de mar i Pineda de Mar (auxiliars). Aquesta preparació contempla l’elaboracio i desenvolupament del temari (dret i procediment administratiu), proves de català i de competència informàtica i adeqüació psicoprofessional.

Després de molts anys preparant aquest tipus de proves, podem dir-vos que el nostre model funciona i que un percentatge molt alt dels nostres alumnes ha pogut entrar primer com interí i algunes vegades aconseguir la plaça de funcionari.

Us animen doncs a conèixer aquest tipus d’oposició, la seva preparació i les possibilitats i expectatives que aquest lloc de treball us pot oferir.