Title Image

Acte de presentació primera prova oposicions als cossos docents 2021

Acte de presentació primera prova oposicions als cossos docents 2021

Aquest passat dissabte 19 de juny ha tingut lloc l’acte de presentació de les oposicions als cossos docents (2021). En aquest acte de presentació, les persones aspirants d’ingrés lliure i les de reserva per a aspirants amb discapacitat, i les de procediment d’accés que estableixi la convocatòria, han de lliurar un exemplar de la programació didàctica al tribunal.

Aquesta primera prova inicia el procés per cobrir 1575 places al cos de mestres, 1198 places al cos de professorat de formació professional i 717 places al personal tècnic de FP. Podeu trobar la distribució de places en el següentent enllaç

Es tracta d’una oposició complexa amb dos proves diferenciades, d’una banda la presentació i defensa d’una programació i de sis unitats didàctiques i posteriorment una segona prova que inclou un supòsit pràctic i el desenvolupament d’un tema del temari. Podeu trobar la informació de les proves en el següent enllaç

Per fer una bona preparació, cal presentar una programació orginal i a la qual ens sentim compromesos. El nostre model de preparació intenta gestionar aquesta originalitat i compromís traballant els aspectes globals de la programació, però a la vegada fa un acompanyament personalitzat de les programacions dels candidats. Aquest model ha estat consolidat durant molts anys i ha permès que moltes candidates a les quals hem preparat, hagin aconseguit superar l’oposició i aconseguir plaça de mestre o professora.

Anima’t i estigues pendent de les properes convocatòries¡¡ Demana informació a Triangle acadèmia

TRIANGLE ACADEMIA, SL utilitza COOKIES per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Si continueu navegant o premeu el botó ACCEPTAR considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra    Política de cookies.
Privacidad